hu / Ft  
HUF  
bejelentkezés
0.00 Ft
 

Adatvédelmi irányelvek


Az ügyfelek személyes adatairól az adott e-boltban történő adatrögzítés a személyes adatok feldolgozásával történik. Ez létrehozza a személyes adatok információs rendszerét az 1. sz. 18/2018 Z. z. A személyes adatok védelme (a továbbiakban: „törvény a személyes adatok védelméről”) célja a személyes ügyfél adatait, az egyéni, leggyakrabban a szerződés és az azt követő kifizetés teljesítése, áruk szállítását vagy a szolgáltatások és bármely rendelkezése egyéb kapcsolódó szolgáltatásokat (követelések és egyéb kötelezettségek kapott e-shop üzemeltetője különös tekintettel a jogszabályok fogyasztóvédelem) .Mit adatokat kérünk Öntől, használja kizárólag belső használatra összhangban eredő kötelezettségek érdekében, és nem adja át harmadik félnek. Személyes adataival kizárólag és kizárólag a törvény által megengedett mértékben dolgozunk. 18/2018 Z.z. a személyes adatok védelméről.

Az Ön személyes adatait a harmadik felek visszaélése és jogosulatlan használata biztosítja, és egyéb módon nem kerül kereskedelmi felhasználásra. Amikor feliratkozik, lehetősége van arra, hogy híreket vagy más marketingadatokat küldjön az eladónak. Ők kizárólag összefüggő tevékenységek feldolgozása a megrendelés a mi társadalmunkban, és e-mail küldése Szlovákiába kurieskej cég.

A VEZETÉSI IDENTIFIKUS ADATOK

Az adatkezelő a Vidas Group s. r. o., Hlavna 104, 04001 Košice, ID: 50390121 lépett a cégbíróságon a kerületi bíróság Košice I. szakasz Sa, Insert No. 39460 / V Az üzemeltető elérhetősége: info@ushuaya.com

 

A SZEMÉLYES ADATOK FELDOLGOZÁSA


Vidas Group s. r. o. folyamatok regisztráció, vásárlás az online boltba, és a jogok gyakorlása és a kötelezettségek közted és a VIDAS nevében. r. o. Az alábbi ügyfelek személyes adatok: név, telefonszám, e-mail címét, címét, az ügyfél, a szállítási címet, az IP-címét, az ügyfél.

A személyes adatok feldolgozásának legitim oka a megbízottnak adott hozzájárulás a következőképpen:

- a 6. cikk szerinti szerződés teljesítése 1 pont. b) GDPR és az ügyvezető 6. cikk szerinti jogainak és kötelezettségeinek teljesítése 1 pont. c) GDPR,
- a 6. cikk (1) a) a rendelet az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 az egyének védelméről, tekintettel a személyes adatok feldolgozása, valamint a szabad mozgás az ilyen adatok (a továbbiakban: „GDPR”) céljára direkt marketing nem más árukat
- az ügyvezető jogos érdeke a közvetlen forgalmazás keretében, 6. cikk 1 pont. f) GDPR

A személyes adatok feldolgozása vásárlás esetén az áru egy online áruház, szükséges a szerződés teljesítéséhez adásvételi és a teljesítését a jogszabályi kötelezettségek a Csoport Vidas. r. o.
Az Automatikus Automatikus döntéshozatali Rendelet értelmében nem létezik automatikus. 22 GDPR.

 

A SZEMÉLYES ADATOK MEGTAKARÍTÁSI IDEJE

A személyes adatokat a szerződéses jogviszonyból eredő jogok és kötelezettségek teljesítéséhez szükséges időtartamra (a szerződéses kapcsolat megszűnésétől számított legfeljebb 3 évig) vagy a személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulás visszavonásáig feldolgozzák.


SZEMÉLYES ADATVÉDŐK

A személyes adatok címzettjei a következők:
- futárszolgálat vagy hajózási társaság, amely az ügyfeleknek mint másik közvetítőnek az áruk szállítását biztosítja


AZ ADATOK TÉMA JOGAI

A GDPR feltételei szerint Önnek joga van:
- személyes adatokhoz való hozzáférés
- személyes adatok javítására
- korlátozni a személyes adatok feldolgozását
- személyes adatok törlése
- a személyes adatok hordozhatósága
- kifogásolja a személyes adatok feldolgozását

Ha úgy gondolja, hogy megsértették a magánélethez való jogát, panasza van a Hatóságnál.

 

A SZEMÉLYES ADATOK BIZTONSÁGA

Az Adminisztrátor vállalja, hogy megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket hoz a személyes adatok védelmére a jogosulatlan hozzáférés vagy adatvesztés megelőzése érdekében. A rendszergazda kijelenti, hogy a személyes adatokat csak a személyes adatok titkosságának megőrzéséhez szükséges jogosult személyek férhetik hozzá. Az adminisztrátor technikai lépéseket tett az adatraktárak és a papír formátumban rögzített személyes adatok biztosítására.


ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

A megrendelésnek az online áruházból történő elküldésével Ön tudomásul veszi, hogy tudomással bír és elfogadja az adatvédelmi feltételeket. Az adminisztrátor fenntartja magának a jogot, hogy módosítsa ezeket a feltételeket. A kifejezések jelenlegi verziója megjelenik a rendszergazda weboldalán.

 

A weboldal működésének érdekében és a weboldal látogatásának statisztikai adatainak elérése érdekében sütiket (cookies) használ. Több infó.